ORDU / FATSA - Fatsa Rehberlik ve Araştırma Merkezi

DİJİTAL ÇAĞ HASTALIKLARI e-bültenine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ock

Çocuklarımızın akranları ve aileleri ile oyun oynamaları hayatlarında önemli bir yer tutmaktadır.

Ailelerin çocukları ile etkili zaman geçirebilmeleri ve çocukların gelişimine katkı sunması amacıyla etkinlikler hazırlanmıştır.

Bakanlığımız Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü' müz tarafından hazırlanan Aile ve Oyun içeriklerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Ock

Bölgemizde Eğitim Kurumlarında Çalışan Yardımcı Personel, Kantin Görevlisi, Servis Şoförü ve Güvenlik Görevlilerine "Öfke ve Stres Yönetimi" Eğitimleri verildi.

Okullarda sınıf rehber öğretmenleri tarafından Öğrencilere Öfke Kontrolü Sınıf Rehberlik Programı Uygulandı.

Ock

Başarıya Giden Yol e-bültenine aşağıdaki link ten ulaşabilirsiniz.

Ara

28-29 Aralık tarihleri arasında Korgan ilçesinde rehberlik faaliyeti kapsamında çalışma yapılan ve ziyaret edilen okullar ve konuları

Ara

2022-2023 RAM Rehberlik Bölümü Eylül-Aralık ayları yapılan çalışmalara aşağıdaki dosyadan ulaşabilirsiniz.

Ara

2022-2023 eğitim-öğretim yılı Öğrenci ve Velilerin Çocuk Hakları ve Sorumlulukları Bilinirliliği Araştırması raporuna ekteki dosyadan ulaşabilirsiniz

Ara

Bilsem toplantılarımızı ilkokul 1, 2, 3. sınıf öğretmen ve idarecilerim ile gerçekleştirdik